Металіст у соціальних мережах
Facebook
FB.metalist.ua
Twitter
TW.metalist.ua
Google+
GP.metalist.ua

Приєднуйся!

Андрій Аніщенко: «Перемога приносить задоволення завжди»

Тренер «Металіста» U19 розповідає про враження від успіху в Одесі та про те, чого очікує від молодих футболістів.

— Андрію Анатолійовичу, враховуючи екстремальні умови поїздки до Одеси та безпосередньо гри з «Чорноморцем», чи можна говорити, що вони якось особливо вплинули на команду?

 Суттєво не вплинули. Всі зараз розуміють, які ситуації та труднощі можуть виникати ледве не щодня. Тим більше, що чергові ракетні атаки ворога припали саме на день від’їзду. Проблеми зі світлом, затримка у дорозі. Звичайно, їхали з наміром провести гру. Це вийшло.

— Ще одна перемога. Важка, закономірна — як би ви її оцінили?

 Якщо брати матч у цілому, його складових у сукупності, то вона закономірна та приємна. Не дивлячись на важке поле, черговий перехід зі штучного покриття на зелене, тривалу дорогу та все інше, тримали потрібний ритм гри, намагались володіти ініціативою. Звичайно, в окремі періоди «Чорноморець», вже поступаючись, підтискав. Проте наші хлопці впорались. Більшою мірою зустріч проходила саме під нашим контролем. Тому все справедливо.

— Нарешті команда зіграла на нуль — це лише другий такий результат у сезоні. Чи принесла ця перемога більше радості, аніж попередні?

 Перемога приносить задоволення завжди. Це завжди позитивні емоції. Просто коли мова йтиме про більш тривалу дистанцію чемпіонату, тоді можна говорити про стабільність, послідовність, виконання завдань у комплексі. А так: виграш  є виграш. Досягнувши його, гравці отримують потрібний імпульс та зарядженість на майбутнє.

— Олександр Цвіренко був відсутній в Одесі. В чому причина?

 Через невеличкі проблеми зі здоров’ям він не поїхав. Однак сподіваємось на його допомогу у наступному поєдинку.

— Данило Кайдалов не лише взяв активну участь у перемозі «Металіста» U19, але й дебютував за першу команду…

 Дебютувати у 16 років за першу команду, відчути атмосферу Прем’єр-ліги, дорослого футболу подібного накалу — дорогого вартує. Вихід, нехай і на 10 хвилин, у такому матчі дає гравцеві та його одноліткам краще побачити ціль, до якої вони власне і прямують.

— Традиційно питання про чергового суперника. На «Динамо» варто налаштовувати? Які очікування від гри у Києві, запланованої на 29 листопада?

 Є очікування наступної гри. А з «Динамо» вона чи з кимось іншим… Взагалі у молодих гравців та й не тільки, не має бути проблем з налаштуванням. Гадаю, що навіть професіоналам високого рівня не можна ділити поєдинки на більш та менш важливі. Того ж очікую від своїх футболістів. Це те, що повинно бути на підсвідомому рівні. Адже саме для того, щоб грати, вони й прийшли у футбол.

Медіадепартамент ФК «Металіст»

Цены и правила аренды футбольных полей
Информация обновляется...
Правила аренды футбольных полей в парке Победы
Информация обновляется...
Условия соглашения о персональных данных при регистрации на сайте ФК Металлист
Информация обновляется...