Металіст у соціальних мережах
Facebook
FB.metalist.ua
Twitter
TW.metalist.ua
Google+
GP.metalist.ua

Приєднуйся!

«Металіст» готуватиметься до весняної частини сезону в Туреччині

Харківський «Металіст» проведе навчально-тренувальні збори у Туреччині в рамках підготовки до весняної частини сезону української Прем‘єр-ліги.

Вихід команди з відпустки намічений на 20 січня, коли футболісти, тренерський штаб і персонал в повному складі зберуться в Ужгороді. Звідти «Металіст» через прикордонний пункт пропуску «Чоп (Тиса)» вирушить автобусом до Будапешта, після чого літаком спрямує до турецької Анталії.

Жовто-сині розмістяться у Сіде (місто у 75 км на захід від Анталії), в готелі Linda Resort 5* та тренуватимуться на полях місцевого спортивного комплексу. 

Навчально-тренувальні збори «Металіста» у Туреччині будуть розбиті на два двотижневі відрізки. Завершальний етап збору жовто-сині проведуть в Ужгороді, зосередившись на підготовці до календарного матчу УПЛ проти львівського «Руху». Список гравців, які вирушають на збори, буде опубліковано пізніше.

Додамо, що у Туреччині «Металіст» зіграє велику кількість спарингів. Розклад цих матчів та інформація про прямі трансляції буде опубліковано найближчим часом на офіційному сайті клубу та у соцмережах. 

Медіадепартамент ФК «Металіст»

Цены и правила аренды футбольных полей
Информация обновляется...
Правила аренды футбольных полей в парке Победы
Информация обновляется...
Условия соглашения о персональных данных при регистрации на сайте ФК Металлист
Информация обновляется...