Металіст у соціальних мережах
Facebook
FB.metalist.ua
Twitter
TW.metalist.ua
Google+
GP.metalist.ua

Приєднуйся!

«Металіст» прибув до Туреччини

У суботу, 21 січня, делегація футбольного клубу «Металіст» прибула до Туреччини, де протягом найближчого місяця проводитиме навчально-тренувальний збір.

Команда та персонал жовто-синіх напередодні зібралися в Ужгороді, звідки автобусом дісталися до Будапешта. З місцевого Міжнародного аеропорту імені Ференса Ліста «Металіст» вирушив до Анталії, звідки знову ж таки автобусом прибув до місця призначення — міста Сіде, що на південному березі Туреччини.

Жовто-сині оселилися в готелі Linda Resort Hotel 5*, повечеряли й відправились на відпочинок.

Вже сьогодні, 22 січня, команда розпочне роботу в режимі дворазових тренувань.

На збір у складі «Металіста» прибув 32 футболісти:

Воротарі: Мирослав Зновенко, Сергій Шумілов, Даніїл Єрмолов

Захисники: Олександр Мизюк, Олександр Каплієнко, Володимир Шопін, Юрій Романюк, Олексій Горяінов, Даніїл Приходько, Даніель Вернаттус, Кирило Влага, Олександр Маткобожик

Півзахисники: Андрій Ралюченко, Єгор Демченко, Єгор Картушов, Дмитро Коркішко, Сергій Панасенко, Алекс Чідомере, Максим Багачанський, Ігор Чайковський, Нікіта Тепляков, Дмитро Шаміч, Данило Кайдалов, Максим Оріховський, Геннадій Синчук, Кирило Дігтярь, Роман Горенко, Олександр Ніколишин

Нападники: Євгеній Рязанцев, Єгор Красніков, Даніїл Тепляков, Одуен'ї Угочукву

В розташуванні команди знаходяться потенційні новачки: голкіпер Даніїл Єрмолов, захисник Олександр Маткобожик, півзахисники Олександр Ніколишин та нападник Одуен'ї Угочукву. Рішення по цим футболістам спортивний директор клубу Василь Кобін та тренерський штаб прийматимуть за підсумками навчально-тренувального збору. 

Зазначимо, що «Металіст» проведе у Туреччині два двотижневі цикли зимового збору. Клуб запланував проведення великої кількості контрольних матчів, детальніше про які можна дізнатись за посиланням.

Медіадепартамент ФК «Металіст» детально інформуватиме вболівальників про хід навчально-тренувального збору жовто-синіх на офіційному сайті та у клубних соцмережах.

Медіадепартамент ФК «Металіст»

Цены и правила аренды футбольных полей
Информация обновляется...
Правила аренды футбольных полей в парке Победы
Информация обновляется...
Условия соглашения о персональных данных при регистрации на сайте ФК Металлист
Информация обновляется...