Металіст у соціальних мережах
Facebook
FB.metalist.ua
Twitter
TW.metalist.ua
Google+
GP.metalist.ua

Приєднуйся!

Олег Ратій: «Хлопці зіграли на рівні своїх можливостей і це дало результат»

Виконувач обов’язків головного тренера «Металіста» Олег Ратій прокоментував переможний матч проти «Вереса» у Рівному (1:2)

Олегу Борисовичу, опишіть свої враження від гри.

— На наш погляд, гра вийшла дуже бойова, як з однієї, так і з другої сторони. Хлопці з обох команд були дуже бойові та, напевно, глядачам подобається така гра. Ми подякували хлопцям за це. 

З «Шахтарем» ми зіграли не так, як бажали вболівальники. Десь ми, тренери, недопрацювали, десь гравці. Сьогодні ж просили зіграти так, як вони вміють. Вони зіграли на рівні своїх можливостей і це перейшло в результат.

— Склалося враження, що на другий тайм ваша команда виходила на утримання результату й додатково грала на контратаках

— Напевно, суперник змусив нас так грати. У першому таймі ми могли утримувати м’яч в глибині поля й грати в пас, у другому ж суперники стали більше пресингувати, що й відбилося на грі.

Чи була у вас подвійна мотивація здобути три очки після поразки «Шахтарю»? Як Ви взагалі налаштовували команду?

— Налаштовуємо на кожну гру хлопців, але те, що сталося у грі з «Шахтарем» ми не могли зрозуміти самі. Провели розмову з гравцями й прийшли до висновку, що мусимо грати так, як вміємо.

Сергій Панасенко був сьогодні поза заявкою, що з ним? І чи відомо вже, наскільки серйозну травму отримав Олександр Рибка?

— Стосовно Панасенка, планували його залучити у грі, тим більше він виступав за «Верес». Він гарний футболіст. І команда очікувала його побачити на полі. Але сталося так, що він отримав м’язеву травму. Десь на тиждень він вибув і тому не готувався до матчу. Що стосується Олександра Рибки, зараз йому приклали лід. Наскільки все серйозно вже будемо дивитися, коли зійде набряк.

Скажіть, будь ласка, як вам оновлений стадіон «Авангард»?

— На мій погляд, наразі стадіон відповідає тому, як воно має бути. І взагалі, Рівне гарне місто. Тут завжди були хороші команди. Я пам’ятаю, ще на початку 90-х років у вас була добра команда, яка доходила до фіналу кубка. Завжди із задоволенням приїжджали сюди. Потрібно подякувати вашим організаторам, керівництву, очільникам, які для вболівальників у цей тяжкий час створюють таке футбольне свято.

Медіадепартамент ФК «Металіст»

Цены и правила аренды футбольных полей
Информация обновляется...
Правила аренды футбольных полей в парке Победы
Информация обновляется...
Условия соглашения о персональных данных при регистрации на сайте ФК Металлист
Информация обновляется...