Металіст у соціальних мережах
Facebook
FB.metalist.ua
Twitter
TW.metalist.ua
Google+
GP.metalist.ua

Приєднуйся!

Періца Огнєнович: «Момент з червоною карткою повністю змінив хід гри»

Виконувач обов'язків головного тренера «Металіста» Періца Огнєнович поділився думками про матч з київським «Динамо» (1:3).

— В принципі, у «Динамо» була перевага у грі. Ми так і планували, чекали на свої моменти, контратаки. Але момент з червоною карткою просто все змінив на полі. Я ще не знаю, чи справедлива вона, але цей момент поміняв гру — це 100 відсотків.

— Такого результату ви й очікували перед матчем чи були більш оптимістичні настрої?

— Ми готуємо команду завжди так, щоб вигравати матч. Зрозуміло, що це «Динамо». Просто є матчі, коли треба трохи зіграти, скажімо так, більше серцем. Я думаю, що сьогодні команда хотіла перемогти, просто... Чесно, не хочу давати якихось оцінок, але цей момент з червоною карткою повністю змінив хід гри й нам стало дуже важко, адже «Динамо» — хороша команда.

— Альтернативи Романюку на позиції правого захисника не було?

— Так, у нас на цій позиції немає багато гравців. Коли Романюк отримав червону картку, ми перебудували команду на гру у чотири захисники. Потім, коли «Динамо» забило, треба було забити у відповідь. Ми все пробували у сьогоднішній грі, але не вийшло.

— Прокоментуйте, будь ласка, заміну Бойчука.

— Ви знаєте, що він отримав травму у минулій грі. Він не тренувався повноцінно на двох тренуваннях і не був повністю готовий. Він спробував, думав, що зможе. Але після його виходу на поле стало зрозуміло, що він все ж не готовий.

— Другий гол «Динамо» дався якось дуже легко. Як ви його прокоментуєте?

— На той момент наша команда пробувала ризикувати. Коли так відбувається, зрозуміло, що суперники рівня «Динамо» отримують моменти для взяття воріт.

— «Металіст» дуже довго не перемагає, наскільки важко налаштовувати команду на матчі впродовж такої серії?

— Ми це знаємо, але що робити — треба працювати, готувати команду до кожної наступної гри. Я думаю, коли команда виграє матч, психологічний стан буде набагато кращим.

Медіадепартамент ФК «Металіст»

Цены и правила аренды футбольных полей
Информация обновляется...
Правила аренды футбольных полей в парке Победы
Информация обновляется...
Условия соглашения о персональных данных при регистрации на сайте ФК Металлист
Информация обновляется...