Металіст у соціальних мережах
Facebook
FB.metalist.ua
Twitter
TW.metalist.ua
Google+
GP.metalist.ua

Приєднуйся!

«Минай» - «Металіст» - 2:0

У завершальному матчі літніх навчально-тренувальних зборів харківський «Металіст» поступився закарпатському «Минаю» з рахунком 0:2.

Господарі «Минай Арени» доволі швидко відкрили рахунок після сейву Фастова прямо на ногу Твердохлібу.

Втім, активіншими у першій половині гри були саме підопічні Андрія Аніщенка - спочатку в одній атаці у воротаря здалеку пробивали Чідомере і Вернаттус, а згодом з близької відстані не вразив ворота суперників Абрамов. 

По перерві харків'яни продовжували атакувати. Багачанський наніс дальній більярдний удар, проте на місці Бандура. Провівши атаку у відповідь закарпатці мали шанс збільшити перевагу у рахунку, але головою пробили невдало. 

Далі небезпеку біля воріт «Минаю» створив Габріель, який завдав удару головою після кутового.

Вийшовши віч-нав-віч із Фастовим, Вишневський таки зробив рахунок 2:0. «Металіст» відповів дальнім ударом бразильця Яна - він прийшовся вище воріт.

Далі гра здебільшого проходила у спокійному темпі, а тренерські штаби обох команд перевіряли своїх футболістів напередодні старту в УПЛ на Першій лізі чемпіонату України. Найгострішим моментом останніх хвилин поєдинку став удар зі штрафного від Габріеля після індивідуальних дій Синчука, на якому сфолили господарі. Бандура був на місці.

«Минай» — «Металіст» — 2:0

Голи: Твердохліб (12), Вишневський (64)

«Металіст»: Фастов, Бусько, Абрамов, Габріель, Вернаттус (Горяінов, 79), Чідомере (Цвіренко, 68), Мораренко (Ян, 46), Дігтярь (Рязанцев, 46), Багачанський, Кайдалов, Синчук

Головний тренер  Андрій Аніщенко

Медіадепартамент ФК «Металіст»

Цены и правила аренды футбольных полей
Информация обновляется...
Правила аренды футбольных полей в парке Победы
Информация обновляется...
Условия соглашения о персональных данных при регистрации на сайте ФК Металлист
Информация обновляется...